Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
GN 1/2 250 mm
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  3. Tarkista maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.

Tomaattinen Kana-Kookoskeitto, helmikuun resepti

 Reseptin tekijä Petri Tamminen, Turku, Saarioinen Oy

Tulosta
Tomaattinen kana-kookoskeitto
Yhteensä 7,700 kg
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 1,300 kg Broilerin Kypsä Jauheliha 8254, Saarioinen
  • 2,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
  • 0,800 kg Tomaattisalsa 4531, Saarioinen
  • 0,500 kg Suippopaprika punainen/ punainen paprika
  • 0,030 kg Chili, kokonainen, middle = 2-3 kpl
  • 0,025 kg Suola
  • 0,040 kg Kasvisliemijauhe 2211, Saarioinen
  • 1,000 kg Kookosmaito
  • 2,000 kg Vesi
  • 5,000 kpl Lime
  • (suuruste)
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 1,300 kg Broilerin Kypsä Jauheliha 8254, Saarioinen
  • 2,000 kg JEPO Kypsä palaperuna
  • 0,800 kg Tomaattisalsa 4531, Saarioinen
  • 0,500 kg Suippopaprika punainen/ punainen paprika
  • 0,030 kg Chili, kokonainen, middle = 2-3 kpl
  • 0,025 kg Suola
  • 0,040 kg Kasvisliemijauhe 2211, Saarioinen
  • 1,000 kg Kookosmaito
  • 2,000 kg Vesi
  • 5,000 kpl Lime
  • (suuruste)
Ohjeet
  1. Sekoita Broilerin kypsä jauheliha, Tomaattisalsa ja Kasvisliemijauhe sekä suola ensin keskenään 1/2 GN-vuuassa
  2. Lisää kypsä palaperuna
  3. Leikkaa paprika ja chili ohuiksi suikaleiksi ja lisää vuokaan
  4. Lisää kookosmaito
  5. Lisää vesi
  6. Kuumennus: Höyrykuumennus 100%/100 astetta 40-45 min. (75 astetta sisälämpö)Esilämmitetty uuni. Tarkista maku, Hienosäädä haluamasi makutaso!
  7. Suurusta halutessasi esim. maissijauholla Purista ennen tarjoilua limelohkoista muutama tippa limen mehua keiton pinnalle/annos tai tarjoa limelohko kullekin asiakkaalle. Voit mitata raaka-aineet vuokaan edellisenä päivänä, siirtää kylmiöön ja kuumentaa seuraavana päivänä ohjeen mukaan.

Punajuuri-perunavuoka

Tulosta
Punajuuri-perunavuoka
1 kpl 1/1 GN 65 mm n.20 ann. a 250 gr Vähälaktoosinen, gluteeniton
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Raaka-ainelaskuri
annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Ohjeet
  1. Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
  2. Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
  3. Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
  4. Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.

Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
Lihakeitto yhdistelmäuunissa
13 ann. a' 300 gr
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
  3. Tarkista lämpötila ja maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!)

Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.