Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
GN 1/2 250 mm
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  3. Tarkista maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.

Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Tulosta
Lihakeitto yhdistelmäuunissa
13 ann. a' 300 gr
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Raaka-ainelaskuri
annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
  3. Tarkista lämpötila ja maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!)

Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.