Punajuuri-perunavuoka

Punajuuri-perunavuoka
Tulosta
1 kpl 1/1 GN 65 mm n.20 ann. a 250 gr Vähälaktoosinen, gluteeniton
20 annosta a' 250 gr
20 annosta a' 250 gr
Punajuuri-perunavuoka
Tulosta
1 kpl 1/1 GN 65 mm n.20 ann. a 250 gr Vähälaktoosinen, gluteeniton
20 annosta a' 250 gr
20 annosta a' 250 gr
Ainesosat
  • 1,500 kg JEPO kypsä perunakuutio 15 mm
  • 1,300 kg Punajuurikuutio, etikaton
  • 0,600 kg Fetajuustoa kuutioituna VL
  • 1,000 l Ruokakerma VL
  • 0,600 l Vesi
  • 0,040 kg Maissitärkkelys
  • 0,050 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,040 kg Valkosipulimurska
  • 0,002 kg Mustapippuri, rouhittu
Raaka-ainelaskuri: annosta a' 250 gr
Ohjeet
  1. Sekoita GN-vuuassa punajuurikuutiot, perunakuutiot ja fetajuusto
  2. Sekoita kylmään Becel Ruoka-vesiseokseen Maizena ja mausteet.
  3. Kaada liemi vuokaan kasvisten päälle
  4. Kypsennä uunissa 150 asteen yhdistelmäpaistolla 50 min.