Punaposken perunasalaatti

Tulosta
Punaposken perunasalaatti
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulihilloke
  • 0,200 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Raaka-ainelaskuri
Ainesosat
  • 4,000 kg JEPO kypsä perunakuutio 10 mm
  • 1,000 kg Punasipulihilloke
  • 0,200 kg Purjosipulia viipaleina, tuore
  • 0,030 kg Suolaa
  • 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
  • 0,200 kg Tuorekurkkua suikaleena
  • 0,500 kg Pakastepuolukoita
  • 0,050 kg Tuoretta persiljaa tai muita tuoreita yrttejä
Ohjeet
  1. Valuta perunakuutiot
  2. Sekoita suola ja mustapippurirouhe perunakuutioihin
  3. Lisää punasipulicumberland ja purjoviipaleet.
  4. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja mustapippuria
  5. Anna tekeytyä n. 2 tuntia
  6. Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, kurkkusuikaleita ja puolukoita.
  7. Salaatin päälle koristeeksi tuoretta yrttisilppua ja puolukoita