Basilika-perunasalaatti

Raaka-ainelaskuri |
annosta
|
Ainesosat
- 3 kg JEPO kypsä, kuorellinen viipaleperuna 8 mm
- 0,100 kg Tahnamauste basilika Knorr
- 0,200 kg Kevätsipulia varsineen
- 0,015 kg Suolaa
- 0,002 kg Mustapippuria rouhittuna
- 0,200 kg Aurinkokuivattua tomaattia kuutiona tai suikaleena
Lisää ennen tarjolle laittoa:
- 0,050 kg Versomix, rucola tms. vihreää
- 0,400 kg Fetaa/salaattijuustoa kuutioina
Ainesosat
Lisää ennen tarjolle laittoa:
|
![]() |
Ohjeet
- Kaada perunat pussista reikävuokaan/lävikköön ja valuta. Voit tarvittaessa huuhtoa ne kylmällä vedellä.
- Silppua kevätsipulit varsineen.
- Laita perunat GN vuokaan ja sekoita tahnamauste,suola, mustapippurirouhe, kevätsipulit ja aurinkokuivattu tomaatti perunaviipaleide joukkoon
- Anna maustua muutama tunti tai yön yli
- Tarkista maku, lisää tarvittaessa tahnamaustetta, suolaa ja mustapippuria
- Laita tarjoiluastiaan kerroksittain perunasalaattia, juustokuutioita ja versoja.
- Tarjoa