JEPO lanseeraa maustettuja kypsiä tuotteita

 

Valmiiksi maustetut ja kypsennetyt tuotteet tuovat ammattikeittiöille entistä enemmän ajan ja energian säästöä

JEPO tuo markkinoille kaksi uutuustuotetta JEPO kypsä yrttimaustettu peruna ja JEPO kypsä yrttimaustettu juuressekoitus. Heti käyttövalmiit tuotteet on kypsennetty ainutlaatuisella Sous Vide –menetelmällä, joka säilyttää juuresten vitamiinit ja hivenaineet, ja takaa tuotteille nopean valmistusajan, herkullisen maun ja tuoreuden.

“Uudet tuotteemme tuovat keittiöihin satokauden tuoreuden ja maukkauden ympäri vuoden. Valmiiksi kypsennetyt ja maustetut tuotteet säästävät keittiöväen työaikaa entisestään sekä myös energiaa. Kypsennys on toteutettu Jepualla ilmastoystävällisesti biokaasulla tuotetulla höyryllä,” kertoo Markus Jussila, JEPOn toimitusjohtaja.

JEPOn uutuustuotteita on helppo käyttää sellaisenaan salaattipöydässä. Valmiiksi maustetut tuotteet voi myös helposti kuumentaa kuivapaistolla uunissa tai lisätä keittoihin tai laatikko- ja vuokaruokiin. JEPO kypsä maustettu juuressekoitus on myös mainio pohja kasvis- ja vegaaniruoille.

Uutuustuotteet ovat osa JEPOn tavoitetta tuoda markkinoille korkeammin jalostettuja kypsiä tuotteita. Uusia kypsiä maustettuja tuotteita on kehitetty hyvin asiakaslähtöisesti. ”Keskitimme korona-aikana paukkuja entistä enemmän tuotekehitykseen ja jalostetumpien tuotteiden lanseeraamiseen. Olemme tehneet kehitystyötä yhdessä asiakkaittemme kanssa. Tuotteita on testattu koekeittiömme lisäksi myös asiakkaiden keittiöissä ja oman henkilökuntamme kotikeittiöissä. Uudet maustesekoitukset valikoituivat satojen eri vaihtoehtojen joukosta”, Jussila kertoo.

JEPOn uutuudet JEPO kypsä yrttimaustettu peruna ja JEPO kypsä yrttimaustettu juuressekoitus ovat saatavilla Kesprosta ja huhtikuun alusta myös Valio Aimo -tukusta.

© Copyright - JEPO 2022