Tomaatti-perunavuoka

Tomaatti-perunavuoka
Tulosta
Annoskoko: 160 g, 1 kpl GN 1/1-65
35 annosta
35 annosta
Tomaatti-perunavuoka
Tulosta
Annoskoko: 160 g, 1 kpl GN 1/1-65
35 annosta
35 annosta
Ainesosat
  • 3 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 0,300 kg Aurinkokuivattu tomaatti
  • 0,400 kg Sipulikuutio
  • 0,002 kg Mustapippuri
  • Suolaa
  • 0,500 kg Ruokakerma
  • 0,200 kg Tuorejuusto maustettu
  • 0,011 kg Basilika/yrttimausteseos
  • 1,0000 kg Pihvitomaatti, viipale
  • 0,200 kg Mozzarellajuustoraaste
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Sekoita perunaviipaleet, valutettu ja suikaloitu aurinkokuivattutomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
  2. Sekoita kerma, tuorejuusto ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
  3. Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa n. 40 minuuttia.
  4. Tarjoa kala- tai liharuokien lisäkkeenä tai kasvisruokana.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa