Kebabkiusaus
Kebabkiusaus
Astia
- 1 kpl 1/1 GN 65 mm
Raaka-aineet
- 3,000 kg Jepo kypsä suikaleperuna
- 1,000 kg Kebablastu
- 0,400 kg Sipulikuutio pakaste
- 1,000 kg Ruokakerma vähälaktoonen
- 0,200 kg Kebabkastike
- 0,020 kg Suolaa
- 0,010 kg paprikajauhe 10 gr=1,5 rkl
Työohje
- Jos kebablastut ovat isokokoisia, pienennä. Voit käyttää myös kebabsuikaletta.
- Sekoita keskenään 2,5 kg perunasuikaleita, lihat ja sipuli
- Lisää päälle 500 gr perunasuikaleita
- Lisää kerman joukkoon kebabkastike ja suola
- Kaada liemi tasaisesti vuokaan
- Paista yhdistelmäpaistolla 150 astetta noin 45 minuuttia
Leave a Reply
Want to join the discussion?Feel free to contribute!