Kebabkiusaus

 

Kebabkiusaus

4 from 2 votes
Raaka-ainelaskuri 20 annosta

Astia

  • 1 kpl 1/1 GN 65 mm

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg Jepo kypsä suikaleperuna
  • 1,000 kg Kebablastu
  • 0,400 kg Sipulikuutio pakaste
  • 1,000 kg Ruokakerma vähälaktoonen
  • 0,200 kg Kebabkastike
  • 0,020 kg Suolaa
  • 0,010 kg paprikajauhe 10 gr=1,5 rkl

Työohje
 

  • Jos kebablastut ovat isokokoisia, pienennä. Voit käyttää myös kebabsuikaletta.
  • Sekoita keskenään 2,5 kg perunasuikaleita, lihat ja sipuli
  • Lisää päälle 500 gr perunasuikaleita
  • Lisää kerman joukkoon kebabkastike ja suola
  • Kaada liemi tasaisesti vuokaan
  • Paista yhdistelmäpaistolla 150 astetta noin 45 minuuttia
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa