Kalavuoka (Kirjolohimassa)

Kalavuoka (Kirjolohimassa)
Tulosta
1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 ann. a' 250 gr
20 ann. a' 250 gr
Kalavuoka (Kirjolohimassa)
Tulosta
1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 ann. a' 250 gr
20 ann. a' 250 gr
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä perunaviipale
  • 1,000 kg Kirjolohimassa
  • 1,000 kg Ruokakerma 15 %
  • 0,150 kg Tomaattipyree
  • 0,050 kg Tillisilppu, tuore
  • 0,100 kg Kalafondi
  • 0,030 kg Suolaa
Raaka-ainelaskuri: ann. a' 250 gr
Ohjeet
  1. Laita GN-vuokaan puolet perunaviipaleista
  2. Levitä kirjolohimassa perunaviipaleiden päälle
  3. Lisää loput perunaviipaleet vuokaan.
  4. Valmista liemi sekoittamalla ruokakerman joukkoon tomaattipyre, tillisilppu ja suola
  5. Kaada liemi vuokaan tasaisesti
  6. Paista 150 astetta noin 45 min.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa