Frozen peruna

Miten ihanalta maistuukaan perunasta valmistettu pehmis, frozen potato! Kuva: Laura Riihelä
Frozen peruna
Tulosta
    4 annosta
    4 annosta
    Frozen peruna
    Tulosta
      4 annosta
      4 annosta
      Ainesosat
      • 350 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
      • 400 g turkkilaista jugurttia
      • 0,75 dl Sokeria
      Raaka-ainelaskuri: annosta
      Ohjeet
      1. Kuori perunat. Keitä tai höyrytä ne kypsäksi.
      2. Soseuta kypsät perunat siivilän läpi painamalla tai sähkövatkaimella ja anna jäähtyä.
      3. Lisää sokeri ja jugurtti perunasoseen joukkoon. Soseuta massa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
      4. Siirrä massa laakeaan astiaan ja anna sen jähmettyä pakastimessa noin tunti välillä sekoittaen.
      5. Tarjoile jähmettyneenä pehmiksen tapaan kotimaisten marjojen ja raastetun sitruunankuoren kera.
      Vinkki

      Lähde: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/reseptit/frozen-peruna-7788

      Ohjeet on tehty Pure peruna -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.

      0 replies

      Leave a Reply

      Want to join the discussion?
      Feel free to contribute!

      Vastaa