Broilerikiusaus

 

Broilerkiusaus

1/1 GN 65 mm
4 from 1 vote
Raaka-ainelaskuri 15 ann. a´300 gr

Raaka-aineet
  

  • 3,000 kg JEPO kypsä suikeleperuna 3 kg=1 pss
  • 0,800 kg Broilerin filesuikale kypsä marinoitu
  • 0,200 kg Purjoa viipaleina tai suikaleena
  • 0,020 kg Suola
  • 0,002 kg Curry
  • 0,001 kg Rakuuna
  • 0,005 kg Kanaliemijauhe
  • 0,800 kg Ruokakerma tai kasvirasvasekoite,laktoositon

Työohje
 

  • Laita perunasuikaleet, broilersuikaleet ja sipuli voideltuun GN-vuokaan.
  • Sekoita mausteet ruokakerman joukkoon
  • Lisää kerma-mausteseos vuokaan ja sekoita kaikki ainekset tasaisesti sekaisin.
  • Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.

Vinkki

  • Voit sekoittaa kaikki ainekset keskenään sekoittavassa padassa, jonka jälkeen jako vuokiin.
Mitä pidit?Kerro mielipiteesi antamalla reseptille arvosana
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa