Lihakeitto yhdistelmäuunissa

LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
Tulosta
GN 1/2 250 mm
LIHAKEITTO Yhdistelmäuunissa
Tulosta
GN 1/2 250 mm
Ainesosat
  • 1,200 kg Naudanlihaa kuutiona, kypsä
  • 3,600 kg Vesi
  • 0,008 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,026 kg Suola
  • 3,000 kpl Laakerinlehti
  • 0,020 kg Kasvisfondi
  • 0,020 kg Kasvisliemijauhe
  • 1,000 kg Keittojuures,pakaste
  • 2,000 kg JEPO kypsä palaperuna tai kuutioperuna 15 mm
  • 0,120 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,040 kg Persilja tai tilli, tuore
Raaka-ainelaskuri:
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat.
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa 45 min.
  3. Tarkista maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.

Merimiespihvi

Merimiespihvi
Tulosta
20 ann.a' 280 gr 1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 annosta
20 annosta
Merimiespihvi
Tulosta
20 ann.a' 280 gr 1 kpl 1/1 GN 65 mm
20 annosta
20 annosta
Ainesosat
  • 3,000 kg JEPO kypsä viipaleperuna 5 mm
  • 1,000 kg Nautalastu kypsä Atria
  • 0,200 kg Pekoniviipale Atria
  • 0,300 kg Sipulikuutio/viipale pakaste
  • 0,001 kg Valkopippuri jauhettu = 1/2 tl
  • 0,002 kg Mustapippurirouhe =1 tl
  • 0,030 kg Maustepippuri kokonainen
Liemi
  • 1,100 kg/l Vesi
  • 0,022 kg Lihaliemijauhe
  • 0,010 kg Suola = 1/2 rkl
  • 0,030 kg Maizena
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Lämmitä nautalastu pussissaan höyrykeitolla n.10 min.
  2. Lado vuokaan kerroksittain peruna, liha liemineen, sipulit ja mausteet
Liemi
  1. Sekoita Maizena pieneen määrään kylmää vettä
  2. Sekoita padassa tai kattilassa liemen vesi,liemijauhe ja suola.
  3. Kuumenna liemi ja suurusta se veteen sekoitetulla Maizenalla ohuen kastikkeen vahvuiseksi, keitä 2 min.
  4. Laita suurustettu liemi vuokaan muitten ainesten joukkoon.
  5. Paisto:yhdistelmäpaisto 150 astetta 45 min.

Lihakeitto yhdistelmäuunissa

Lihakeitto yhdistelmäuunissa
Tulosta
13 ann. a' 300 gr
13 annosta
13 annosta
Lihakeitto yhdistelmäuunissa
Tulosta
13 ann. a' 300 gr
13 annosta
13 annosta
Ainesosat
  • 0,6 kg Kypsä naudanlihakuutio sousvide
  • 1,8 kg Vesi
  • 0,005 kg Maustepippuri kokonainen
  • 0,015 kg Suola
  • 2 kpl Laakerinlehti
  • 0,015 kg Kasvisfondi
  • 0,015 kg Kasvisliemijauhe
  • 0,5 kg Keittojuures,pakaste
  • 1 kg JEPO Kypsä kuutioperuna 15 mm
  • 0,1 kg Sipulikuutio, pakaste
  • 0,02 kg Tillinippu, tuore
Raaka-ainelaskuri: annosta
Ohjeet
  1. Mittaa GN-astiaan lihat (ei tarvitse esilämmittää),vesi, mausteet,juurekset,sipuli ja perunat
  2. Kuumenna höyrykeitolla 100 asteessa n. 30 min.
  3. Tarkista lämpötila ja maku.
  4. Lisää persilja tai tilli
Vinkki

Tämä keitto voidaan koota valmiiksi vuokiin jo hyvissä ajoin ennen kuumennusta esim. edellisenä päivänä. Kuumennus voidaan tehdä myös esim. Jakelukeittiössä.
Voit punnita kaikki aineet valmiiksi edellisenä päivänä ja vesi voidaan lisätä seuraavana päivänä jakelukeittiössä (ei kuljeteta vettä!)

Painekeittokaapissa keitto kuumenee muutamassa minuutissa. Nopein tapa tehdä lisää keittoa.