Peruna-hernerouheohukaiset

Näissä kasvisohukaisissa on proteiinia ja makua. Kuva: Laura Riihelä
Peruna-hernerouheohukaiset
Tulosta
    6 annosta
    6 annosta
    Peruna-hernerouheohukaiset
    Tulosta
      6 annosta
      6 annosta
      Ainesosat
      • 4 dl hernerouhetta
      • 2 dl Vettä
      • 125 g jauhoista perunaa (kuorittuna)
      • puolikas ruukku timjamia
      • 2 isoa oksaa rosmariinia
      • 1 iso sipuli
      • 3 valkosipulin kynttä
      • 2,5 dl Maitoa
      • 3 kananmunaa
      • 1 dl vehnäjauhoa
      • 1,5 tl Suolaa
      • mustapippuria myllystä
      • öljyä paistamiseen
      Raaka-ainelaskuri: annosta
      Ohjeet
      1. Laita hernerouhe likoamaan. Kuori perunat ja raasta ne hienoksi raasteeksi.
      2. Riivi yrteistä lehdet ja hienonna ne. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulit.
      3. Sekoita kaikki ainekset yhteen ohukaistaikinaksi.
      4. Paista öljyssä miedolla lämmöllä molemmin puolin.
      Vinkki

      Lähde: https://www.maajakotitalousnaiset.fi/reseptit/peruna-hernerouheohukaiset-7789

      Ohjeet on tehty Pure peruna -hankkeessa, jota rahoittaa maa- ja metsätalousministeriö.